TYYLIKÄS SISÄLTÄ JA ULKOA

PYÖREÄ TAI NELIÖMÄINEN ULKOASU

Zepp E -älykello huokuu hienostunutta ja nykyaikaista tyyliä.​

KÄYTTÄJÄN HYVINVOINTI ETUSIJALLA

Zepp E -rannekello on luotu käyttäjänsä fyysinen ja henkinen hyvinvointi etusijalla.

ZEPP E SEURAA HYVINVOINTIA TYYLIKKÄÄSTI

Henkiseen hyvinvointiin liittyy myös terveellinen omakuva. Oman tyylinsä luominen ja itsensä esille tuonti heijastuu keskeisesti myös siihen, miten pukeudumme ja miltä näytämme. Tyyliseikat ovat tärkeitä myös urheilu- ja älykelloissa. Tämä on huomioitu Zepp E -kellon ylellisessä ja nykyaikaisessa muotokielessä. Urheilu- ja älykelloteknologia voi myös näyttää tyylikkäältä ja arvokkaalta klassisen kellomuotoilun tapaan.

Pyöreä tai neliömäinen näyttö

Selkeällä ja tyylikkäällä AMOLED-näytöllä varustettu rannekello on saatavana kahdella eri muotoilulla. Pyöreä Zepp E Circle muistuttaa klassista kellomuotoilua, kun taas neliömäinen Zepp E Square näyttää nykyaikaiselta älykellolta. Mustapintainen ja kaareva 3D-lasinäyttö yhdistyy saumattomasti kellon kiillotettuun teräsrunkoon ja muodostaa kellosta upean kokonaisuuden. Lopputuloksena on erittäin matalaprofiilinen ja kevyt kello, joka näyttää suurenmoiselta ja henkii ajatonta tyylikkyyttä. Kellotaulun tyylin voi valita viidestä valmiista vaihtoehdosta ja lisää vaihtoehtoja löytyy Zepp-sovelluksesta. .

Jopa viikon akunkesto

Vähävirtainen Zepp E -kello toimii yhdellä latauksella tyypillisesti noin seitsemän päivää. Virrankulutukseen voi vaikuttaa monin eri tavoin, kuten esimerkiksi ilmoituksia ja seuranta-asetuksia määrittämällä. Kellon akku voi kestää jopa pari viikkoa mittausominaisuuksia vähentämällä.

Helppo stressitason arviointi

Kello osaa tunnistaa käyttäjänsä stressitason sykevälivaihtelun avulla. Stressitason voi mitata milloin ja missä tahansa, jos tuntee ahdistusta tai reaaliaikaisen seurannan voi kytkeä päälle jatkuvaan seurantaan. Zepp E auttaa paremmin ymmärtämään omaa henkistä hyvinvointia neljällä eri stressitasolla päivän kiireistä riippumatta.

Kattavat hyvinvoinnin mittaukset

Zepp E mittaa useita kehon toimintoja, joilla voidaan seurata käyttäjän hyvinvointia. Unenlaadulla on keskeinen merkitys hyvinvoinnissa, sillä huonoilla yöunilla harjoittelusta palautuminen kärsii. Lisäksi univaje vaikuttaa keskittymiseen, muistiin ja tavallisista arkiaskareista suoriutumiseen. Laadukkaan unenseurannan avulla onkin helppo seurata, miten hyvin on levännyt ja palautunut. Veren happisaturaation (SpO2-taso) mittaustiedot ovat puolestaan hyödyllisiä esimerkiksi äärimmäisissä urheilusuorituksissa. Optinen sykemittaus ranteesta huomaa kaiken tavallisesta poikkeavan ja hälyttää, jos syke on poikkeuksellisen korkea.

Tukee 11 eri liikuntamuotoa

Zepp E -kello tukee peräti 11 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa, kuten kävelyä, sisä- ja ulkojuoksua, pyöräilyä, uintia, kiipeilyä ja hiihtoa. Kello on myös vesitiiviis 50 metrin syvyyteen asti (5ATM-standardi), joten uintia voidaan seurata myös vedenpinnan alla.

Terveydenseuranta parempaan hyvinvointiin

Zepp E -kellossa hyödynnetään PAI-terveydenseurantajärjestelmää, joka antaa vinkkejä parempaan hyvinvointiin. PAI (Personal Activity Intelligence) on terveyspisteytysjärjestelmä, joka mittaa fyysisen aktiivisuuden vaikutusta sydämeen ja opastaa pidempään, terveellisempään elämään. Kello osaa myös automaattisesti ilmoittaa liian pitkäjaksoisesta liikkumattomuudesta ja näin kannustaa liikkumiseen.

Älykkäitä toimintoja arjen hallintaan

Zepp E -älykellolla voidaan myös suorittaa useita älypuhelimista tuttuja toimintoja, kuten määrittää ajastukset ja herätystoiminnot sekä tarkistaa sääennuste. Lisäksi erilaiset sovelluskohtaiset ilmoitukset voidaan tuoda suoraan kellon näytölle. Myös musiikintoiston hallinta onnistuu helposti suoraan kellosta käsin.

Zepp-sovelluksella lisätietoa hyvinvoinnista

Zepp-puhelinsovellus kerää ja analysoi monipuolisesti tietoa kellon käyttäjän hyvinvoinnista, liikuntasuorituksista ja terveydentilasta tekoälyn avulla. Zepp E -kello toimii sovelluksen avulla myös älypuhelimen avustajana erilaisine sovellusilmoituksineen. Zepp-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.