EROTU JOUKOSTA
TYYLILLÄ

ZEPP - TYYLIKÄS JA SPORTTINEN ÄLYKELLO

Xiaomi MiOT-ekosysteemiin kuuluva, älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita valmistava Zepp Health Corporation (ex-Huami) on julkaissut kokonaan uuden älykellojen tuotemerkin. Tyylikkäät ja laatumateriaaleista tehdyt Zepp-rannekellot on luotu käyttäjänsä fyysinen ja henkinen hyvinvointi etusijalla.

KAKSI MALLIA, MONTA TYYLIÄ

Arvokkuutta huokuvan, klassisen Zepp Z -rannekellon runko on kestävää titaaniseosta ja ranneke ruskeaa nahkaa. Selkeällä ja kirkkaalla AMOLED-näytöllä varustetussa älykellossa on ajattoman tyylikäs pyöreä kellotaulu. Siihen voi valita haluamansa tyylin jopa yli 50 eri kellotaulusta. Kello tukee peräti 12 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa sekä hyödyntää Huami-PAI-terveydenseurantajärjestelmää.

Tyylikäs Zepp E on selkeällä AMOLED-näytöllä varustettu älykello, joka on saatavana kahdella eri muotoilulla. Pyöreä Zepp E Circle muistuttaa klassista kellomuotoilua, kun taas neliömäinen Zepp E Square näyttää nykyaikaiselta älykellolta. Kello mittaa jopa viikon kerrallaan useita kehon toimintoja, joilla voidaan seurata käyttäjän hyvinvointia.

ZEPP-SOVELLUS

Zepp-puhelinsovellus kerää ja analysoi monipuolisesti tietoa kellon käyttäjän hyvinvoinnista, liikuntasuorituksista ja terveydentilasta tekoälyn avulla. Zepp-kello toimii sovelluksen avulla myös älypuhelimen avustajana erilaisine sovellusilmoituksineen. Zepp-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.