UUTUUDET

Xiaomi Mi TV P1

Mi TV P1 -televisiomalliston kuva-, ääni- ja älytoiminnot ovat huippuluokkaa. Android 10 -älytelevisioiden huippuohut kehys tekee reunasta huomaamattoman ja näytöstä tyylikkäämmän. Televisio on myös Netflix- ja Amazon Prime Video -sertifioitu. Sisäänrakennetulla älykotikeskittimellä voi hallita muita älykotilaitteita.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes AMG Petronas F1 Team Edition

Formula 1 -huipputiimin innoittamalla, tehokkaalla sähköpotkulaudalla matkat taittuvat nopeasti ja miellyttävästi. Helposti hallittava, taitettava ja nopeasti käyttöön otettava skuutti on turvallinen käyttää. Turvallisen ja lukkiutumattoman kaksoisjarrujärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy tehokkaasti.

Xiaomi Mi 80W Wireless Charging Stand

Kevyt ja pienikokoinen lataustelakka puhelinten langattomaan lataukseen. Puhelin voidaan ladata telakassa joko pysty- tai vaaka-asennossa ja sopiva latausteho määrittyy automaattisesti. Langattoman latauksen enimmäisteho on 80 wattia ja mukana tulevan langallisen laturin enimmäisteho on 120 wattia. Lataustelakka on turvallinen käyttää, sillä se on suojattu muun muassa ylijännitteeltä ja kuumenemiselta.

TUOTERYHMÄT

AUDIO & VIDEO

Xiaomi kehittää ja valmistaa monipuolisesti audio- ja videotuotteita monenlaisiin tarpeisiin. Laadukkaat näytöt, televisiot ja videoprojektorit toistavat videokuvaa näyttävästi. Mediatoistimet tuovat älyä tavallisiin näyttölaitteisiin. Erilaiset videokamerat tallentavat videota terävällä ja laadukkaalla kuvalla. Kaiuttimet ja kuulokkeet toistavat musiikkia ja muuta äänisisältöä kaikenlaisista äänilähteistä. 

LIIKUNTA & TERVEYS

Xiaomi on yksi maailman suurimpia älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden toimittajia. Älykkäät, tyylikkäät ja edulliset liikunta- ja terveystuotteet tekevät oman kuntoilun ja kehon seurannasta helppoa ja hauskaa.

ÄLYKOTI & ELÄMÄNTAPA

Älykoti helpottaa arkea ja tekee elämästä viihtyisämpää. Xiaomin valikoimaan kuuluu muun muassa älykodin keskittimet, erilaiset anturit ja valaisimet, jotka ovat yhteensopivia Mi Home -sovelluksen, Google Assistantin, Amazon Alexan ja Apple Homekitin kanssa. Robottipölynimurien ja varsi-imurien avulla älykäs koti on helppo pitää puhtaana. Tuulettimet ja ilmanpuhdistimet pitävät kodin viihtyisänä säätilasta riippumatta. Tehokkaat langattoman verkot reitittimet yhdistävät kaikki laitteet keskenään ja tarjoavat nopeat internet-yhteydet ulkomaailmaan. 

SÄHKÖPOTKULAUDAT

Xiaomi valmistaa maailman suosituimmat sähköpotkulaudat, joiden avulla on helppo kulkea lyhyitä ja hieman pidempiäkin matkoja. Kattavan malliston lisäksi tarjolla on monipuolisesti tarvikkeita ja varaosia.

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi on perustettu vuonna 2010. Se on kasvanut teknologiatuotteiden kärkivalmistajaksi MiOT-ekosysteeminsa avulla. Siihen kuuluu kymmenittäin oman alansa johtavia kumppaniyrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka voivat hyödyntää Xiaomin teknologista asiantuntemusta ja myyntikanavia. Kattavan tuotevalikoiman suosituimpia tuotteita ovat älykellot ja aktiivisuusrannekkeet, monenlaiset älykotituotteet, robotti-imurit, sähköpotkulaudat, audio- ja videotuotteet, valaisimet, kamerat ja hyvinvointituotteet.

JÄLLEENMYYJÄT

Mistore.fi ja muut asiantuntevat jälleenmyyjät kautta maan.