BAIDU XIAODU

Du Smart Buds Pro

 • Kevyet ja pienet täyslangattomat tulppakuulokkeet
 • 40 desibelin aktiivinen melunvaimennus
 • Suomenkielinen kielenkääntäjä
 • Puheluiden äänitallennin
 • Ladattavalla säilytyskotelolla jopa 35 tunnin akunkesto
 • Korkealaatuiset 12 millimetrin kuuloke-elementit
 • Kolme mikrofonia puheluihin ja melunvaimennukseen
 • IPX4-tason suojaus kastumiselta, hieltä ja kosteudelta
 • Kätevät pikatoiminnot kuulokepainikkeissa

 

Älykkäät, pienet ja täyslangattomat Du Smart Buds Pro -tulppakuulokkeet on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Kuulokkeet toimivat yhdessä Xiaodu-puhelinsovelluksen kanssa äänitallentimena ja kielenkääntäjänä, joka tukee yli 40 eri kieltä suomen kieli mukaan lukien! Tulppakuulokkeiden 40 desibelin aktiivinen melunvaimennus häivyttää taustahälyn ja takaa käyttäjälleen kuuntelurauhan. Niiden 12 millimetrin korkealaatuiset elementit toistavat äänen kirkkaasti ja selkeästi. Kuulokkeissa riittää virtaa jopa seitsemän tunnin kuunteluun ja säilytyskotelossa on lisävirtaa jopa 35 tunniksi. Kastumiselta IPX4-suojatuissa kuulokkeissa on kolme mikrofonia – yksi puheluita varten ja kaksi melunvaimennukseen.

Täyslangattomat tulppakuulokkeet lataavalla säilytyskotelolla

Du Smart Buds Pro -tulppakuulokkeet ovat pienet, kevyet ja täysin langattomat. Ne soveltuvat kaikenlaiseen kuunteluun ja keskusteluun. Keveytensä ja kätevän säilytyskotelonsa ansiosta ne on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Kuulokkeet on myös helppo ladata kotelossa, joka voidaan ladata latausjohdolla. Kotelossa kuulokkeet pysyvät myös suojassa lialta, kastumiselta ja kolhuilta.

Suomenkielinen, tekoälyohjattu kielenkääntäjä

Kuulokkeet toimivat yhdessä Xiaodu-puhelinsovelluksen kanssa kielenkääntäjänä. Tekoälyohjattu automaattinen kielenkääntäjä tukee yli 40 eri kieltä – mukaan lukien suomen kieli! Näin on mahdollisuus puhua vaikkapa ravintolan tarjoilijalle tai hotellin vastaanottovirkailijalle omalla kielellään. Kuulokkeet yhdessä sovelluksen kanssa kääntävät puheen halutulle kohdekielelle ja näyttävät käännökset myös puhelimen näytöllä. Sama toimii tietysti myös toisin päin eli vieraskielisen puheen voi kuulla ja nähdä omalla tutulla kielellään.

Puheluiden äänitallennin

Xiaodu-puhelinsovelluksen avulla voi myös tallentaa puheääntä haluamistaan äänilähteistä ja siten tallentaa esimerkiksi tärkeiden puheluiden äänet. Tämä toimii niin tavallisissa kuin vaikkapa WhatsApp- tai Messenger-puheluissa.

40 desibelin älykäs aktiivinen melunvaimennus

Kuulokkeissa on älykäs aktiivinen melunvaimennus, joka suodattaa tehokkaasti taustalla kuuluvat äänet, melun ja hälyn jopa 40 desibelin voimakkuudella. Melunvaimennuksen ansiosta kuulokkeilla voi nauttia musiikista, radiosta tai äänikirjoista omassa rauhassa. Halutessaan melunvaimennuksen voi kytkeä pois päältä.

12 millimetrin komposiittielementit

Kuulokkeiden 12 millimetrin värisevät komposiittielementit ja neodyymimagneetit toistavat äänet tarkasti ja erottelukykyisesti. Lisäksi kuulokkeet hyödyntävät Baidun akustisen laboratorion tekoälyalgoritmeja taajuuskorjaimessaan.

Huikea 35 tunnin akunkesto

Kuulokkeet toistavat ääntä yhdellä latauksella noin seitsemän tuntia. Yhdessä lataavan matkakotelon latauksen kanssa virtaa riittää jopa 35 tunniksi yhdellä kotelon lataamisella. Todellinen akunkesto riippuu muun muassa äänenvoimakkuudesta ja käytetäänkö kuulokkeita taustamelunvaimennuksella vai ilman. Nopean latauksen ansiosta jo kymmenen minuutin pikainen lataaminen tuottaa virtaa peräti kahden tunnin käyttöön.

Lyhyt viive langattomalla Bluetooth 5.2 -yhteydellä

Langaton ja nopea Bluetooth 5.2 -yhteystekniikka mahdollistaa erityisen lyhyen siirtoviiveen äänilähteestä kuulokkeisiin. Sen ansiosta esimerkiksi peliäänet toistuvat kuulokkeissa synkronoidusti pelitapahtumien mukaisesti.

Liitettävissä kahteen eri laitteeseen yhtäaikaisesti

Kuulokkeet voidaan liittää yhtäaikaisesti kahteen eri laitteeseen, kuten esimerkiksi älypuhelimeen ja tablettiin. Näin kuulokkeita ei tarvitse jatkuvasti parittaa eri laitteiden kanssa. Kuulokkeet ovat yhteensopivat muun muassa Android-, iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmien ja -laitteiden kanssa. Eri äänilähdettä voidaan vaihtaa nopeasti.

Suojattu kastumiselta ja kosteudelta

Kuulokkeissa on IPX4-tason suojaus, mikä tarkoittaa kuulokkeiden suojaamista kosteudelta, kastumiselta ja hieltä.

Automaattinen korvientunnistus

Kuulokkeet tunnistavat automaattisesti, kun ne otetaan pois korvasta tai asetetaan takaisin korvaan. Pois otettaessa toisto katkeaa automaattisesti ja jatkuu korviin takaisin asetettaessa.

Kolme mikrofonia puheluihin ja melunvaimennukseen

Kuulokkeissa on kaikkiaan kolme mikrofonia. Päämikrofoni mahdollistaa laadukkaat äänipuhelut. Kahta muuta mikrofonia käytetään taustamelun ja tuulen kohinan vaimentamiseen.

Pikapainikkeet helppoon käyttöön

Kuulokkeiden hipaisupainikkeilla voidaan vastata tai hylätä puhelu, säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kuuntelutilaa tai esimerkiksi vaihtaa soivaa kappaletta.

Monipuolinen sopivuus eri korville

Kuulokkeiden mukana toimitetaan silikonitulpat neljässä eri koossa. Xiaodu-puhelinsovelluksessa on myös toiminto, jolla voi testata mitkä tulpat ovat omille korville sopivat. Näin kuulokkeet on helppo sovittaa eri kokoisille korvapareille.

Du Smart Buds

 • Kevyet ja pienet täyslangattomat nappikuulokkeet
 • Reaaliaikainen äänitallennin
 • Ladattavalla säilytyskotelolla jopa 16 tunnin akunkesto
 • Korkealaatuiset 13 millimetrin kuuloke-elementit
 • Mikrofonia puheluita varten
 • IPX4-tason suojaus kastumiselta, hieltä ja kosteudelta
 • Kätevät pikatoiminnot kuulokepainikkeissa

 

Pienet ja täyslangattomat Du Smart Buds -nappikuulokkeet on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Niiden 13 millimetrin korkealaatuiset elementit toistavat äänen kirkkaasti ja selkeästi. Kuulokkeissa on myös reaaliaikainen äänitallennin. Kuulokkeissa riittää virtaa jopa neljän tunnin kuunteluun ja säilytyskotelossa on lisävirtaa jopa 16 tunniksi. Kastumiselta IPX4-suojatuissa kuulokkeissa on mikrofoni puheluita varten.

Täyslangattomat tulppakuulokkeet lataavalla säilytyskotelolla

Du Smart Buds -nappikuulokkeet ovat pienet, kevyet ja täysin langattomat. Ne soveltuvat kaikenlaiseen kuunteluun ja keskusteluun. Keveytensä ja kätevän säilytyskotelonsa ansiosta ne on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Kuulokkeet on myös helppo ladata kotelossa, joka voidaan ladata latausjohdolla. Kotelossa kuulokkeet pysyvät myös suojassa lialta, kastumiselta ja kolhuilta.

Reaaliaikainen äänitallennin

Kuulokkeet toimivat reaaliaikaisena äänitallentimena. Xiaodu-puhelinsovelluksen avulla voi tallentaa puheääntä haluamistaan äänilähteistä ja siten nauhoittaa esimerkiksi tärkeiden puheluiden äänet. Englanninkielisen puheen sovellus osaa muuntaa myös tekstiksi.

13 millimetrin kuuloke-elementit

Kuulokkeiden 13 millimetrin dynaamiset kuuloke-elementit toistavat äänet tarkasti ja erottelukykyisesti.

Jopa 16 tunnin akunkesto

Kuulokkeet toistavat ääntä yhdellä latauksella noin neljä tuntia. Yhdessä lataavan matkakotelon latauksen kanssa virtaa riittää jopa 16 tunniksi yhdellä kotelon lataamisella.

Lyhyt viive langattomalla Bluetooth 5.0 -yhteydellä

Langaton ja nopea Bluetooth 5.0 -yhteystekniikka mahdollistaa lyhyen siirtoviiveen äänilähteestä kuulokkeisiin. Sen ansiosta esimerkiksi peliäänet toistuvat kuulokkeissa synkronoidusti pelitapahtumien mukaisesti.

Suojattu kastumiselta ja kosteudelta

Kuulokkeissa on IPX4-tason suojaus, mikä tarkoittaa kuulokkeiden suojaamista kosteudelta, kastumiselta ja hieltä.

Mikrofoni puheluita varten

Kuulokkeissa on mikrofoni, joka mahdollistaa laadukkaat äänipuhelut.

Pikapainikkeet helppoon käyttöön

Kuulokkeiden hipaisupainikkeella voidaan vastata tai hylätä puhelu tuplanapautuksella ja yhdellä napautuksella voi käynnistää Xiaodu-puhelinsovelluksessa määritetyn toiminnon.

Monipuolinen sopivuus eri korville

Puoliavoimet nappikuulokkeet sopivat helposti kaikkiin korviin toisin kuin tulppakuulokkeet. Lisäksi niiden kova muovipinta on ihoystävällinen ja kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa.

Xiaodu-Logo
Johtava kiinalainen hakukone- ja tekoälyteknologiaan keskittynyt Baidu-yhtiö myy tekoälyohjattuja laitteita ja muita ratkaisuja Xiaodu-tuotemerkillä.

JÄLLEENMYYJÄT

2tech.fi ja muut asiantuntevat jälleenmyyjät kautta maan.