TUOTEVALIKOIMA

Kingsmith WalkingPad C2

Kingsmith WalkingPad C2 on kokoontaittuva kävelymatto alle 100 kilogrammaa painaville reippailijoille. Kävelynopeus voi olla 0,5-6 kilometriä tunnissa. Vain vähän tilaa vievän rakenteensa ansiosta kävelymaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi sängyn tai sohvan alle.  Kävelymaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Laadukkaasta EVA-muovista valmistettu matto pehmentää askellusta nilkkojen rasitusta ehkäisevästi. Älykkään nopeudentunnistuksen ja langattoman kaukosäätimen ansiosta kävelymatto on myös turvallinen käyttää.

Kingsmith WalkingPad R2

Kingsmith WalkingPad R2 on kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto alle 100 kilogrammaa painaville reippailijoille. Kävely- tai juoksunopeus voi olla 0,5-12 kilometriä tunnissa. Kokoontaittuvan rakenteen ansiosta juoksumaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi sängyn tai sohvan alle. Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Juoksumatossa on myös säädettävä käsinoja, jossa on kätevä säilytystila puhelimelle. Laadukkaasta EVA-muovista valmistettu matto pehmentää askellusta nilkkojen rasitusta ehkäisevästi. Älykkään nopeudentunnistuksen ja langattoman kaukosäätimen ansiosta kävelymatto on myös turvallinen käyttää.

Kingsmith WalkingPad X21

Kingsmith WalkingPad X21 on jämerä kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto alle 110 kilogrammaa painaville reippailijoille. Kävely- tai juoksunopeus voi olla 0,5-12 kilometriä tunnissa. Kokoontaittuvan rakenteen ansiosta juoksumaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi sängyn tai sohvan alle. Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. WalkingPad X21 -juoksumatossa on myös tukeva käsinoja, jossa on kätevä säilytystila puhelimelle. Lisäksi käsinojassa on pyörösäädin ja OLED-näyttö. Laadukkaasta EVA-muovista valmistettu matto pehmentää askellusta nilkkojen rasitusta ehkäisevästi. Älykkään nopeudentunnistuksen ansiosta kävelymatto on myös turvallinen käyttää.

Kingsmith Treadmill K15

Kingsmith Treadmill K15 on jämerä monipuoliseen käyttöön tarkoitettu juoksumatto alle 110 kilogrammaa painaville reippailijoille. Neljän asteen kulmassa olevan juoksumaton nopeutta voidaan säätää lähes portaattomasti 0,8 kilometrin tuntinopeudesta reippaaseen juoksuvauhtiin (15 km/h). Tämän ansiosta juoksumatto sopii hyvin myös vaativaan käyttöön. Taitettavan rakenteen ansiosta juoksumaton voi helposti siivota pois tilaa viemästä esimerkiksi kaappiin tai seinän vierustalle. Juoksumatossa on tukeva käsinoja, jossa on pyörösäädin, toimintopainikkeet ja selkeä led-näyttö, joka näyttää nopeuden, ajan, askeleet ja arvion kalorien kulutuksesta. Juoksumaton kanssa voi käyttää myös älypuhelimille ladattavaa KS Fit -sovellusta. Laadukas ja monikerroksinen juoksumatto on pehmeä ja luonnollisen tuntuinen alusta jaloille.
Vuonna 2015 perustettu kiinalainen Kingsmith on älykkäiisiin liikuntasovelluksiin ja -laitteisiin keskittynyt valmistaja. Yritys aloitti WalkingPad-kävelymattojen valmistajana ja on sen jälkeen laajentanut toimintaansa maailmanlaajuiseksi keskittymällä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteisiin.

JÄLLEENMYYJÄT

2tech.fi ja muut asiantuntevat jälleenmyyjät kautta maan.

TUOTETIEDOT

Kingsmith WalkingPad C2 -kävelymatto

 • Kotikäyttöön tarkoitettu kävelymatto
 • Ainutlaatuinen taitettava rakenne mahdollistaa laitteen helpon säilytyksen
 • Puhelinsovellus nopeuden, ajan, askeleiden ja kalorien kulutuksen mittaamiseen
 • Pehmeä ja tukeva EVA-muovista valmistettu matto
 • Hiljainen käyttöääni
 • Älykäs nopeudentunnistus ja langaton kaukosäädin

 

Kotikäyttöön tarkoitettu kävelymatto kokoontaittuvalla rungolla

Kingsmith WalkingPad C2 on kotikäyttöön tarkoitettu kävelymatto, joka voidaan helposti taittaa kasaan tilaa viemästä. Avattuna matto tarjoaa riittävästi kävelytilaa (144,5 x 51,8 x 12,5 cm), mutta kasaan taitettuna se vie vain vähän säilytystilaa (82,5 x 51,8 x 13,6 cm). Tämän ansiosta mattoa voidaan helposti säilyttää esimerkiksi kaapissa tai sujauttaa matto piiloon sängyn tai sohvan alle.

Alle 100 kilogrammaa painaville reippailijoille

Käyttäjän enimmäispaino voi olla enintään 100 kilogrammaa. Kävelynopeus voi olla 0,5-6 kilometriä tunnissa.

Kätevä puhelinsovellus mittaa liikettä

Kävelymaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja kävelyn tehokkuutta voi helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä.

Harjaton moottori tekee käytöstä hiljaista

Kävelymaton harjattoman moottorin ansiosta kävelymaton käyntiääni on vain 65 desibeliä. Näin mattoa voi käyttää myös yömyöhään naapureita häiritsemättä.

Nelikerroksinen mattorakenne takaa miellyttävän ja turvallisen käytön

Kävelymatto on koostettu neljästä eri kerroksesta, mikä takaa mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen käytön. Matossa on EVA-muovista valmistettu askeleenvaimennus, mikä ehkäisee nilkkojen rasittumista. Pinnoite on liukumatonta ja kuvioitua materiaalia, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla.

Nopeudenhallinta omilla jaloilla tai kaukosäätimellä

Kävelymatossa on älykäs nopeusanturi, joka mittaa kävelyn nopeutta. Näin maton liikenopeutta voi hallita vaivattomasti omalla askelnopeudella. Kävelymaton mukana toimitetaan myös langaton kaukosäädin, jolla nopeutta voi hallita.

Kingsmith WalkingPad R2 -juoksumatto

 • Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto
 • Ainutlaatuinen taitettava rakenne mahdollistaa laitteen helpon säilytyksen
 • Puhelinsovellus nopeuden, ajan, askeleiden ja kalorien kulutuksen mittaamiseen
 • Käsinoja kätevällä puhelimen säilytystilalla
 • Pehmeä ja tukeva EVA-muovista valmistettu matto
 • Hiljainen käyttöääni
 • Älykäs nopeudentunnistus ja langaton kaukosäädin

 

Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto kokoon taittuvalla rungolla

Kingsmith WalkingPad R2 on kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto, joka voidaan helposti taittaa kasaan tilaa viemästä. Avattuna matto tarjoaa riittävästi juoksutilaa (145,2 x 72 x 103,2 cm), mutta kasaan taitettuna se vie vain vähän säilytystilaa (100 x 72 x 16,2 cm). Tämän ansiosta mattoa voidaan helposti säilyttää esimerkiksi kaapissa tai sujauttaa matto piiloon sängyn tai sohvan alle.

Alle 100 kilogrammaa painaville reippailijoille

Käyttäjän enimmäispaino voi olla enintään 100 kilogrammaa. Kävely- tai juoksunopeus voi olla 0,5-12 kilometriä tunnissa.

Kätevä puhelinsovellus mittaa liikettä

Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja juoksun tai kävelyn tehokkuutta voidaan helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä.

Kätevä käsinoja, jossa säilytystila puhelimelle

Juoksumatossa on korkeussäädettävä käsinoja, jossa on kätevä säilytystila puhelimelle. Näin puhelin on helposti ulottuvilla juoksusession ajan ja siitä voi seurata kulunutta aikaa, juoksun nopeutta ja muita tietoja.

Harjaton moottori tekee käytöstä hiljaista

Juoksumaton harjattoman moottorin ansiosta juoksumaton käyntiääni on vain 65 desibeliä. Näin mattoa voi käyttää myös yömyöhään naapureita häiritsemättä.

Nelikerroksinen mattorakenne takaa miellyttävän ja turvallisen käytön

Juoksumatto on koostettu neljästä eri kerroksesta, mikä takaa mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen käytön. Matossa on EVA-muovista valmistettu askeleenvaimennus, mikä ehkäisee nilkkojen rasittumista. Pinnoite on liukumatonta ja kuvioitua materiaalia, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla.

Nopeudenhallinta omilla jaloilla tai kaukosäätimellä

Juoksumatossa on älykäs nopeusanturi, joka mittaa askelluksen nopeutta. Näin maton liikenopeutta voi hallita vaivattomasti omalla askelnopeudella. Juoksumaton mukana toimitetaan myös langaton kaukosäädin, jolla nopeutta voi hallita.

Kingsmith WalkingPad X21 -juoksumatto

 • Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto
 • Ainutlaatuinen taitettava rakenne mahdollistaa laitteen helpon säilytyksen
 • Puhelinsovellus nopeuden, ajan, askeleiden ja kalorien kulutuksen mittaamiseen
 • Käsinoja kätevällä puhelimen säilytystilalla, säätimellä ja näytöllä
 • Pehmeä ja tukeva EVA-muovista valmistettu matto
 • Hiljainen käyttöääni
 • Älykäs nopeudentunnistus

 

Kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto kokoontaittuvalla rungolla

Kingsmith WalkingPad X21 on jämerä kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto. joka voidaan helposti taittaa kasaan tilaa viemästä. Avattuna matto tarjoaa riittävästi juoksutilaa (142 x 71 x 105,3 cm), mutta kasaan taitettuna se vie vain vähän säilytystilaa (100,7 x 71 x 22,5 cm). Kokoontaittuvuuden ansiosta mattoa voidaan helposti säilyttää esimerkiksi kaapissa tai sujauttaa matto piiloon sängyn tai sohvan alle.

Alle 110 kilogrammaa painaville reippailijoille

Käyttäjän enimmäispaino voi olla enintään 110 kilogrammaa.

Kaksi eri käyttötilaa ja monta eri käyttönopeutta

Juoksumatossa on kaksi vakionopeutta: rauhallinen kävely (2 km/h) ja reippaampi rasvanpolttohölkkä (6 km/h). Lisäksi nopeutta voidaan säätää lähes portaattomasti aina puolen kilometrin tuntinopeudesta reippaaseen juoksuvauhtiin (12 km/h).

Turvallinen käyttää

Juoksumatossa on monipuoliset turvaominaisuudet, kuten lapsilukko, automaattinen pysähtyminen, automaattinen virransäästötila ja ylikuormitussuoja. Nämä ehkäisevät vaaratilanteita ja loukkaantumisia sekä laitteen hajoamisen.

Kätevä puhelinsovellus mittaa liikettä

Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja juoksun tai kävelyn tehokkuutta voi helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä. Juoksumatto tukee NFC-tekniikkaa, jonka avulla puhelimen voi helposti yhdistää juoksumattoon. Juoksumattoa voi myös hallita kätevillä puhekomennoilla englanniksi.

Käsinoja pyörösäätimellä, OLED-näytöllä ja puhelimen säilytystilalla

Juoksumatossa on kiinteä ja tukeva noin metrin korkuinen käsinoja. Siinä on kätevä säilytystila puhelimelle, jolloin se on helposti ulottuvilla juoksusession ajan. Näin puhelimesta voi helposti seurata kulunutta aikaa, juoksun nopeutta ja muita tietoja. Tiedot saa myös helposti näkyville käsinojan omalle OLED-näytölle, jolloin puhelinta ei välttämättä tarvita. Pyörösäätimellä voi valita halutut toiminnot kätevästi.

Harjaton moottori tekee käytöstä hiljaista

Juoksumaton harjattoman moottorin ansiosta juoksumaton käyntiääni on vain 75 desibeliä. Näin mattoa voi käyttää myös yömyöhään naapureita häiritsemättä.

Nelikerroksinen mattorakenne takaa miellyttävän ja turvallisen käytön

Juoksumatto on koostettu neljästä eri kerroksesta, mikä takaa mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen käytön. Matossa on EVA-muovista valmistettu askeleenvaimennus, mikä ehkäisee nilkkojen rasittumista. Pinnoite on liukumatonta ja kuvioitua materiaalia, joka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla.

Kingsmith Treadmill K15 -juoksumatto

 • Monipuoliseen käyttöön tarkoitettu jämerä juoksumatto
 • Ainutlaatuinen taitettava rakenne mahdollistaa laitteen helpon säilytyksen
 • Käsinoja kätevällä puhelimen säilytystilalla, säätimellä ja näytöllä
 • Näyttää nopeuden, ajan, askeleet ja arvion kalorien kulutuksesta
 • Pehmeä ja tukeva monikerroksinen juoksumatto neljän asteen kulmassa

 

Monipuoliseen käyttöön tarkoitettu juoksumatto kokoontaittuvalla rungolla

Kingsmith Treadmill K15 on kevytrakenteinen kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto, joka taitettavan rakenteen ansiosta voidaan siirtää sivuun esimerkiksi kaappiin tai seinän vierustalle. Avattuna matto tarjoaa riittävästi juoksutilaa (142 x 82,8 x 114 cm), mutta kasaan taitettuna se vie vain vähän säilytystilaa (142 x 82,8 x 31 cm). Maton hallintapainikkeilla ja näytöllä varustettu käsinoja on taitettavissa juoksumaton suuntaisesti pois tilaa viemästä.

Alle 110 kilogrammaa painaville reippailijoille

Käyttäjän enimmäispaino voi olla enintään 110 kilogrammaa.

Monta eri käyttönopeutta

Neljän asteen kulmassa olevan juoksumaton nopeutta voidaan säätää lähes portaattomasti 0,8 kilometrin tuntinopeudesta reippaaseen juoksuvauhtiin (15 km/h). Tämän ansiosta juoksumatto sopii hyvin myös vaativaan käyttöön.

Kätevä puhelinsovellus mittaa liikettä

Juoksumaton kanssa käytettävä KS Fit -sovellus mittaa automaattisesti aikaa, nopeutta ja otettuja askeleita sekä arvioi kalorien kulutusta. Näin omaa suorituskykyä ja juoksun tai kävelyn tehokkuutta voi helposti seurata suoraan älypuhelimen näytöltä.

Käsinoja pyörösäätimellä ja LED-näytöllä

Juoksumatossa on kiinteä ja tukeva käsinoja. Siinä on pyörösäädin ja toimintopainikkeet juoksuohjelman valitsemiseen sekä selkeä LED-näyttö, josta voi seurata muun muassa nopeutta, kulunutta aikaa ja kalorien kulutusta.

Monikerroksinen mattorakenne takaa miellyttävän ja turvallisen käytön

Juoksumaton monikerroksisen maton pinta on pehmeä ja tuntuu käytössä luonnolliselta. Maton elastisuus ehkäisee jalkojen rasittumista ja tuntuu käytössä miellyttävältä.