Xiaomi MiOT -ekosysteemiin kuuluva inFace kehittää ja valmistaa laadukkaita kauneudenhoitolaitteita. Monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.

inFace IPL Crystal Freezing Point Hair Removal -valoimpulssilaite

Silkinpehmeä ja sileä iho näyttää ja tuntuu hyvältä, mutta perinteisin keinoin sen eteen joutuu näkemään paljon vaivaa. Keinot ihokarvojen poistoon ovat joko työläitä, kivuliaita tai kalliita. Kätevä inFace IPL Crystal Freezing Point Hair Removal -valoimpulssilaite tekee ihokarvojen poistamisesta helppoa ja nopeaa. Se myös hidastaa uusien ihokarvojen kasvua. Tämän ansiosta ihokarvojen poistoa tarvitaan yhä harvemmin, mikä säästää aikaa ja on hyväksi keholle. Laitteessa on myös ihoa viilentävä toiminto, joka tuntuu miellyttävältä.

inFace IPL Hair Removal -valoimpulssilaite

Silkinpehmeä ja sileä iho näyttää ja tuntuu hyvältä, mutta perinteisin keinoin sen eteen joutuu näkemään paljon vaivaa. Keinot ihokarvojen poistoon ovat joko työläitä, kivuliaita tai kalliita. Kätevä inFace IPL Hair Removal -valoimpulssilaite tekee ihokarvojen poistamisesta helppoa ja nopeaa. Se myös hidastaa uusien ihokarvojen kasvua. Tämän ansiosta ihokarvojen poistoa tarvitaan yhä harvemmin, mikä säästää aikaa ja on hyväksi keholle.

inFace Sonic Facial Device MS2000 -kasvoharja

Kuiva ilma, pöly ja lika saavat ihon näyttämään ja tuntumaan epämiellyttävältä eikä peilikuva hymyile takaisin. Apu on lähellä, sillä jo lyhyt kasvojen ihonhoito tuo hyvinvoinnin takaisin ja saa ihon hehkumaan elinvoimaa ja nuoruutta. inFace Sonic Facial Device on kompakti ja kevyt silikonivalmisteinen kasvoharja, jolla voidaan syväpuhdistaa kasvon ihohuokoset epäpuhtauksista. Tämä hyväilevä hoitotapa tekee hyvää sekä iholle että mielelle. Kasvoharjan eri hierontatapojen ja erilaisten harjasosien ansiosta kasvoharja soveltuu kaikenlaisille ihotyypeille ikään katsomatta. Tervetuloa uusi minä ja entistä elinvoimaisempi olo!

inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin

Kauneushoitolan ihanat ja elävöittävät kasvohoidot on nyt mahdollista tehdä myös kotona. Kun kuiva ilma, porottava aurinko ja herkut jättävät jälkensä kasvojen iholle, avuksi tarvitaan inFace Ultrasonic Ion Cleansing Instrument -kasvojenpuhdistin. Se poistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia ja kertynyttä rasvaa ultraäänitekniikkaa hyödyntäen. Käyttö on helppoa ja nopeaa, joten se on vaivaton ottaa osaksi säännöllistä ihonhoitoa.

inFace Blackhead Remover -mustapäänpoistaja

Hyvälaatuinen ja kauniskin iho voi kärsiä talin täyttämistä ihohuokosista. Kun huokonen menee tukkoon ja hapettuu, syntyy ihohuokoseen epämiellyttävältä näyttävä ja inhottavalta tuntuva mustapää. inFace Blackhead Remover poistaa mustapäät helpolla ja vaivattomalla tavalla, joka ei ärsytä ihoa eikä vaadi minkäänlaisten koukkujen käyttämistä. Ergonominen mustapäänpoistaja on kooltaan kompakti ja helppo käyttää.

inFace ION Hairbrush -hiusharja

Tuuhea tukka, kauniit hiusten latvat ja upea kiilto ovat asioita, jotka saavat päät kääntymään ihastuksesta. Kuiva ilma, hiusten värjääminen ja hiusten kuivaaminen kuitenkin väsyttävät hiusten rakennetta ja aiheuttavat muun muassa kaksihaaraisten syntymistä. Ionisoivalla inFace ION Hairbrush -hiusharjalla on vaivaton harjata sekä kosteat että kuivat hiukset. Säädettävän lämpötilan ansiosta hiukset saavat luonnollisen kiiltävän olemuksensa takaisin.

inFace SPA Massager -pesuharja

Kukapa ei joskus kaipaisi hierovaa tai syväpuhdistavaa pesua. inFace SPA Massager -pesuharja mahdollistaa kylpylätasoisen pesukokemuksen omassa suihkussa tai kylpyammeessa. Akkukäyttöisellä pesuharjalla hoituu syväpesu, hellävarainen pesunesteen levittäminen ja hieronta. Pitkän varren ansiosta myös oman selän peseminen sujuu vaivatta. inFace SPA Massager -pesuharja on mahtava lahja täydellistä pesuharjaa etsivälle.

inFace Visual Blackhead Remover -mustapäänpoistaja

Hyvälaatuinen ja kauniskin iho voi kärsiä talin täyttämistä ihohuokosista. Kun huokonen menee tukkoon ja hapettuu, syntyy ihohuokoseen epämiellyttävältä näyttävä ja inhottavalta tuntuva mustapää. inFace Visual Blackhead Remover poistaa mustapäät helpolla ja vaivattomalla tavalla, joka ei ärsytä ihoa. Sen tarkalla ja 20-kertaisesti tarkentavalla makrokameralla pienetkin mustapäät erottuvat tarkasti. Laite lähettää kuvat älypuhelimeen, jotta orastavatkin mustapäät on helppo havaita. Mustapäänpoistajan keraamisella lämpökärjellä voidaan huokonen myös avata sitä lämmittämällä.

inFace Thermal Aqua Peel Facial Device -kasvokuorintalaite

Akne ja mustapäät johtuvat suurimmaksi osaksi ihon epäpuhtauksista. inFace Thermal Aqua Peel Facial Device -kasvokuorintalaite tuo hyvinvoinnin takaisin kasvoille ja saa ihon hehkumaan elinvoimaa ja nuoruutta. Laite tuo kauneushoitolan tasoisen hoidon kotikäyttöön kompaktissa muodossa. Kasvonkuorintalaite syväpuhdistaa kasvot sekä poistaa mustapäät ja kovettumat. Lisäksi laite hoitaa kasvoja lämpimällä vedellä ihoa ärsyttämättä. Kaksitehoisen vesipumpun ansiosta iho puhdistuu ja pesuun käytetty vesi siirtyy poistosäilöön. Näin käyttö on hygieenistä ja vaivatonta, mikä saa ihon tuntumaan uudelta ja terveeltä.

inFace 5 in 1 Facial Beauty Device -kasvojenhoitolaite

Kasvot altistuvat herkästi lämpötilanvaihteluille, suoralle auringonpaisteelle ja ilman epäpuhtauksille. Ne kuluttavat ihoa ja voivat saada kasvot näyttämään todellista ikäänsä vanhemmalta. Kokonaisvaltaista kasvojenhoitoa tarjoava inFace 5 in 1 Facial Beauty Device -kasvojenhoitolaite sisältää nimensä mukaisesti viisi eri toimintoa kasvojen hyvinvointiin. Näitä ovat syväpuhdistus, kasvohieronta, kylmä- ja lämpökompressio, tulehduksia lieventävä hoito ja monipuolinen valohoito. Monipuolisilla hoidoilla ihosta tulee hehkuvampi ja terveempi, jolloin kasvot huokuvat nuorekkuutta ja elinvoimaisuutta.

inFace UVC Cosmetic Mirror Box -kosmetiikkarasia

inFace UVC Cosmetic Mirror Box -kosmetiikkarasia desinfioi rasian sisällä olevat esineet hyödyntäen puhdistavaa ultraviolettivaloa. Se tuhoaa tehokkaasti useimmat bakteerit ja virukset, jonka ansiosta rasiassa säilytetty kosmetiikka on hygieenistä käyttää. Rasiassa on myös valaistus ja peili meikkaamista varten. Akkukäyttöinen puhdistusrasia on helppo ottaa mukaan.

inFace Eyelash Curler -ripsentaivutin

Näyttävät ja kauniit silmäripset on nyt helppo loihtia kuntoon myös kotikonstein. Lämmittävällä inFace Eyelash Curler -ripsentaivuttimella homma hoituu vaivatta ja turvallisesti. Lisäksi inFace Eyelash Curler -ripsentaivutin on akkukäyttöinen, joten sen käyttö onnistuu myös ilman verkkovirtaa.

JÄLLEENMYYJÄT

2tech.fi ja muut asiantuntevat jälleenmyyjät kautta maan.