Jämerä rakenne ja 15 armeijastandardin mukainen kestävyys

Tukevarunkoinen Amazfit T-Rex Pro on suunniteltu vaativaan käyttöön kaikenlaisissa ympäristöissä. Kellon kupera rakenne suojaa iskuilta ja tärähdyksiltä, ja näyttö on pinnoitettu karkaistulla Gorilla 3 -lasilla. Kello on vesitiivis peräti 100 metrin syvyyteen (10ATM) saakka ja sietää suolavedelle altistumista jopa 96 tunnin yhtäjaksoisen keston ajan. Kello sietää äärilämpötiloja aina 70 asteen helteestä peräti -40 pakkasasteeseen. Kaikkiaan kello täyttää peräti 15 Yhdysvaltain armeijan kestävyysstandardia (MIL-STD-810G).

Ajaton muotoilu ja miellyttävä ranneke

Kellon pyöreän jämäkkä muotoilu on miehekäs ja henkii kestävyyttä. Neljän ison metallipainikkeen ansiosta käyttö on helppoa myös hikoilun keskellä. Pehmeä ja likaa hylkivä ranneke pysyy puhtaana ja tuntuu miellyttävältä käyttää.

Kirkas ja monipuolisesti räätälöitävä AMOLED-värinäyttö

Aina päällä oleva kellotaulu aktivoituu silkalla ranneliikkeellä, jolloin näytölle saapuvat ilmoitukset ja tiedot on helppo nähdä painikkeita painamatta. Kirkas 1,3 tuuman ja 360 x 360 pisteen tarkkuudella toimiva AMOLED-värinäyttö on silmäystävällinen ja selkeä myös kirkkaassa päivänvalossa. Kellotaulun tyyliä on helppo räätälöidä omiin mieltymyksiin sopivaksi.

Optinen sykemittaus ja veren happisaturaation arviointi

Tavoitteellisesti liikkuvalle kuntoilijalle ja urheilijalle sykemittaus on urheilukellon tärkein ominaisuus. Amazfit T-Rex Pro -kellossa oleva optinen BioTracker 2 PPG -anturi mittaa sykettä tarkasti levossa ja liikkeessä. Lisäksi veren happisaturaatiota (SpO2) arvioiva OxygenBeats-ominaisuus kerää tietoa hapensaannista tekoälyn avulla.

Tuki yli 100 eri liikuntamuodolle

Tyylikkään ulkokuoren alle mahtuu paljon älykkäitä toimintoja ja monipuolisia liikuntaa seuraavia ominaisuuksia. Sykemittauksen lisäksi Amazfit T-Rex Pro osaa seurata käyttäjänsä nopeutta ja etäisyyksiä. Mukana on tuki yli sadalle eri liikuntamuodolle, joita ovat muun muassa monenlaiset juoksu-, pyöräily-, uinti-, palloilu-, kuntoilu- ja ulkoilulajit. Kelloa voi käyttää myös veden alla sekä makeassa että suolaisessa vedessä. Barometrinen korkeusmittari ja kompassi tarjoavat tärkeää tietoa retkeilijöille ja vuorikiipeilijöille.

PAI-seurantajärjestelmä parempaan hyvinvointiin

Amazfit T-Rex Pro -kellossa on PAI-terveydenseurantajärjestelmä, joka antaa vinkkejä parempaan hyvinvointiin. PAI (Personal Activity Intelligence) on terveyspisteytysjärjestelmä, joka mittaa fyysisen aktiivisuuden vaikutusta sydämeen ja opastaa pidempään, terveellisempään elämään. Merkittävän HUNT-terveystutkimuksen mukaan vähintään sadan PAI-pisteen ylläpitäminen on havaittu suojaavan parhaalla mahdollisella tavalla sydän- ja elämäntapasairauksilta.

Unenseurannalla parempaa lepoa

SomnusCare-tekniikka osaa erotella toisistaan syvän ja kevyemmän unen sekä REM-univaiheen ja jopa kevyen torkkumisen. Näin kello osaa arvioida unenlaadun ja auttaa tarvittaessa lisäämään lepoa.

Satelliittipaikannuksella tarkkuutta seurantaan

Ulkona liikkuvalle satelliittipaikannus on tärkeää, sillä näin voi helposti seurata kuljettuja reittejä ja matkan pituutta. Kellossa on GPS-, Glonass-, BeiDou- ja Galileo-paikannustoiminnot, joiden ansiosta paikkatiedot ovat mahdollisimman tarkat. Kun paikannusta ei tarvita, sen saa vaivattomasti pois päältä akkua kuluttamasta.

Jopa 18 päivän akunkesto

Urheilukellon akunkesto on huipputasoa, sillä yhdellä latauksella riittää virtaa jopa 18 päivän käyttöön. Satelliittiseuranta, sykemittaus, näytön kirkkaus, ilmoitusten määrä ja Bluetooth-yhteyden käyttö vaikuttavat akunkestoon, joten latausvälin määrä vaihtelee kellon asetusten ja käyttötarpeiden mukaan. Jopa jatkuvassa GPS-seurannassa kellossa riittää virtaa 40 tunnin yhtäjaksoiseen käyttöön. Näin kello sopiikin jopa ultrajuoksijan tai -pyöräilijän vaativaan käyttöön.

Monipuolisia ilmoituksia älypuhelimesta

Kelloon on myös helposti saatavilla erilaiset ilmoitukset puhelimesta, kuten tiedot viesteistä, sähköposteista ja monista eri sovelluksista. Lisäksi erilaiset terveysilmoitukset ja säätiedot tulevat kellon näytölle nähtäväksi. Langattoman Bluetooth-tekniikan ansiosta myös puhelimen musiikintoisto ja kameran käyttö onnistuvat suoraan kellon näytöltä.