Tyylikäs ja ohut reunukseton neliömäinen muotoilu

Amazfit GTS 3 -älykellossa on moderni ja tyylikäs neliönmuotoinen kellotaulu ja 1,7 tuuman värikylläinen AMOLED-näyttö. Kellotauluun voi valita itselleen sopivan kuvan ja tyylin jopa yli 150 eri vaihtoehdosta. Näin kellosta voi luoda vaikka omaa asukokonaisuutta täydentävän osatekijän. Kello on saatavana kolmena eri väriversiona, joita ovat grafiitinmusta, maanpunertava ja luonnonvalkoinen.

Toiminnallisuutta juuri sinulle sopivalla tavalla

Siron ja tyylikkään ulkokuoren sisältä löytyvät monipuoliset kehon toimintojen ja liikunnan seurantaan keskittyvät ominaisuudet. Kätevällä valitsimella näytölle saa juuri itselleen tärkeät tiedot. Lisäksi useimmat kellotauluvaihtoehdot ovat aina päällä, joten kellonajan näkee helposti näyttöä erikseen aktivoimatta.

Seuraa hyvinvointia helposti ja monipuolisesti

Uuden sukupolven BioTracker PPG 3.0 -anturilla kello mittaa käyttäjänsä hyvinvointia tehokkaasti ja nopeasti. Tietojen seuraaminen on tehty äärimmäisen helpoksi. Vain yhdellä painalluksella kello mittaa neljä eri terveystekijää kerralla vain 45 sekunnissa. Näitä ovat sydämen syke, veren happisaturaatio, kehon rasitustaso ja hengitystiheys.

Sykemittaus toimii haluttaessa 24 tuntia vuorokaudessa – myös uidessa. Kerätyt terveystiedot näytetään helppolukuisena PAI-hyvinvointiarvona, joka perustuu käyttäjästä kerättyyn tietoon kuluneen viikon aikana.

Suomenkielinen käyttöjärjestelmä ja kattava sovellustuki

Helppokäyttöiseen, vähävirtaiseen ja suomenkieliseen Zepp OS -käyttöjärjestelmään perustuva kello rakentuu toiminnoiltaan hyvinvoinnin, liikunnan ja käytännöllisyyden ympärille.

Android- ja iOS-yhteensopiva Amazfit GTS 3 -älykello on helposti yhdistettävissä suosittuihin terveys- ja liikuntapalveluihin, kuten Apple Terveys, Google Fit, Strava, Relive, Runkeeper ja TrainingPeaks.

Älykästä hallittavuutta sovelluksella ja äänikomennoin

Kello osaa synkronoida terveys- ja unitiedot älypuhelimeen, jolta tietojen seuraaminen sujuu helposti. Kellossa on myös langaton Bluetooth-yhteys. Kellon älykkään ja kätevän Alexa-puheavustajan avulla käyttö helpottuu entisestään. Äänikomennoilla voidaan esimerkiksi määrittää herätysaikoja, esittää kysymyksiä tai jopa ohjata älykodin laitteita.

Äärimmäisen monipuolinen tuki eri liikuntamuodoille

Vesitiivis kello tukee peräti 150 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily-, palloilu-, sisä-, vesi- ja talviliikuntamuodot. Nopea ja tarkka satelliittipaikannusjärjestelmä sopii erinomaisesti kaikille ulkoliikkujille. Sen ansiosta voidaan seurata tehdyn matkan pituutta ja kuljettua vauhtia. Lisäksi Virtual Pacer -kirittäjä tekee liikkumisesta mielekkäämpää ja PeakBeats-analyysi auttaa liikunnan edistymisen ja palautumisen seurannassa.

Virtapihiä tehokkuutta

Tehokkaasta akusta riittää virtaa täydellä latauksella peruskäytössä jopa 12 päivän yhtäjaksoiseen käyttöön.

Helppo käyttää ja monipuoliset älytoiminnot

Helppokäyttöisten valikoiden ja toimintojen ansiosta kellosta löytyy nopeasti halutut toiminnot ja ominaisuudet. Älykello on viimeistelty monilla kätevillä hyötyominaisuuksilla, kuten tehtävälistoilla, kalenterilla, sääennusteilla ja puhelimen ilmoituksilla eri sovelluksista.

Ihanteellisen kevyt ja kestävä

Amazfit GTS 3 -älykello on yksi markkinoiden ohuimmista ja kevyimmistä älykelloista 8,8 millimetrin paksuudellaan ja 24,4 gramman painollaan. Kevyestä ja äärimmäisen kestävästä ilmailustandardin mukaisesta alumiinista valmistettu kello tuntuu huolettomalta ja huomaamattomalta käyttää. Tämä tekee kellosta erittäin mukavan käyttää treenatessa ja jopa nukkuessa. Kello on viimeistelty bakteereita hylkivällä silikonirannekkeella.