Modernin neliömäistä näyttävyyttä tyylikkäästi

Amazfit GTS 2e -kellossa on kulmista pyöristetty neliömäinen, tarkka 348 x 442 pikselin ja 1,65 tuuman värikylläinen AMOLED-näyttö. Modernia muotoilua täydentää kellotaulu, johon voi valita itselleen sopivan tyylin ja kuvan. Sen ansiosta kellosta voi luoda vaikka omaa asukokonaisuutta täydentävän osatekijän. Kello on saatavana kolmena eri väriversiona, joita ovat laavakivenmusta, ruusunpinkki ja sammaleenvihreä.

Toiminnallisuutta juuri sinulle sopivalla tavalla

Siron ja tyylikkään ulkokuoren sisältä löytyvät monipuoliset kehon toimintojen ja liikunnan seurantaan keskittyvät ominaisuudet. Kätevällä valitsimella näytölle saa juuri itselleen tärkeät tiedot. Lisäksi useimmat kellotauluvaihtoehdot ovat aina päällä, joten kellonajan näkee helposti näyttöä erikseen aktivoimatta.

Seuraa hyvinvointiasi

Tehokkaalla BioTracker 2 -tekniikalla kello mittaa käyttäjänsä liikuntasuorituksia tarkasti. Sykemittauksen ansiosta on helppo seurata omia unitottumuksia, liikunnan rasitusta ja liikkumisen määrää. Kello osaa seurata myös stressitasoja ja happisaturaatiota sekä älykkään PAI-järjestelmän ansiosta käyttäjänsä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kello osaa synkronoida terveys- ja unitiedot älypuhelimeen, jolta tietojen seuraaminen sujuu helposti. Kellossa on myös langaton Bluetooth-yhteys.

Äärimmäisen monipuolinen tuki eri liikuntamuodoille

Erilaisia urheilutiloja kellon valikoimasta löytyy peräti 90 erilaista. Näitä ovat muun muassa erilaiset juoksu-, pyöräily- ja uintimuodot. 5 ATM -tason vesitiiviyden ansiosta kelloa voidaan käyttää uinnissa ja sukeltamisessa jopa 50 metrin syyvyyteen saakka. GPS- ja Glonass-paikannuksen ansiosta kello mittaa tarkasti liikutun matkan.

IHANTEELLISTA KEVEYTTÄ JA VIRTAPIHIÄ TEHOKKUUTTA​

Vallankumouksellisen materiaalin ja valmistusprosessin ansiosta älykello on erittäin kevyt vaivaisella 25 gramman painollaan. Tämä tekee kellosta erittäin mukavan käyttää treenatessa ja jopa nukkuessa. Tehokkaasta akusta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 24 päivän yhtäjaksoiseen käyttöön. Kello on helppo ladata mukana tulevalla magneettikiinnitteisellä laturilla.

HELPPO KÄYTTÄÄ, VAIVATON HALLITA​

Helppokäyttöisten valikoiden ja toimintojen ansiosta kellosta löytyy nopeasti halutut toiminnot ja ominaisuudet. Kellossa on myös kätevä haptinen värinäpalaute ilmoituksista. Kelloon saa myös halutessaan ilmoituksia vaikkapa säästä, tapahtumista ja sosiaalisesta mediasta. Kellon älykkään puheavustajan avulla kellon käyttö helpottuu entisestään. Myös puheluihin voi vastata suoraan kelloa käyttäen ilman älypuhelimeen koskemista. Kun kellon irrottaa ranteesta, se osaa lukita itsensä automaattisesti kätevällä salasanasuojauksella.