AMAZFIT SEURAA LIIKUNTAA TYYLIKKÄÄSTI

Amazfit-urheilukellot yhdistävät korkealuokkaiset materiaalit, upean muotoilun ja älykkään huipputeknologian. Xiaomi MiOT-ekosysteemiin kuuluva Zepp Health Corporation (ex-Huami) on biometristen liikuntarannekkeiden markkinajohtaja maailmassa.

Amazfit GTR 3

Kevyt ja kestävä Amazfit GTR 3 -älykello on muotoiltu klassisen pyöreäksi ja viimeistelty käännettävällä pyörösäätimellä. Sen raamiton 1,39 tuuman kokoinen AMOLED-näyttö on viimeistelty kaarevalla lasilla, joka tekee kellosta silmiä hivelevän kauniin. Vain yhdellä painalluksella kello mittaa neljä eri terveystekijää kerralla vain 45 sekunnissa. Lisäksi kello tukee yli 150 eri urheilumuotoa. Kellossa riittää peruskäytössä virtaa jopa 21 päiväksi. Kahdella eri värillä saatava kello on viimeistelty bakteereita hylkivällä silikonirannekkeella.

Amazfit GTS 3

Modernilla neliönmuotoisella 1,7 tuuman kokoisella näyttötaululla viimeistelty Amazfit GTS 3 -älykello on yksi markkinoiden ohuimmista ja kevyimmistä älykelloista 8,8 millimetrin paksuudellaan ja 24,4 gramman painollaan. Sen huikean tarkka AMOLED-näyttö on kirkas, näyttävä ja selkeän värikäs. Vain yhdellä painalluksella kello mittaa neljä eri terveystekijää kerralla vain 45 sekunnissa. Lisäksi kello tukee yli 150 eri urheilumuotoa. Kolmella eri värillä saatava kello on viimeistelty bakteereita hylkivällä silikonirannekkeella.

Amazfit T-Rex Pro

Amazfit T-Rex Pro on tukevarunkoinen ja vaativaan käyttöön suunnattu urheilukello, joka täyttää peräti 15 Yhdysvaltain armeijan kestävyysstandardia (MIL-STD-810G). Kello on vesitiivis peräti 100 metrin syvyyteen (10ATM) saakka ja sietää muutenkin ääriolosuhteita. Jämerän kuoren alta löytyvät monipuoliset urheilutoiminnot, liikettä mittaavat anturit ja tehokas akku.

Amazfit GTR 2e

Amazfit GTR 2e tarjoaa hyvinvointia värikylläisellä ja pyöreällä AMOLED-näytöllä. Urheilukello mittaa useita kehon toimintoja, joilla voidaan seurata käyttäjän hyvinvointia. Näitä ovat esimerkiksi unenlaatu, veren happisaturaatio (SpO2-taso), sydämen syke ja stressitaso. Kello tukee peräti 90 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa sekä hyödyntää PAI-terveydenseurantajärjestelmää. Kello on saatavana kolmella eri värillä.

Amazfit GTS 2e

Värikylläisellä ja neliömäisellä AMOLED-näytöllä varustettu Amazfit GTS 2e on tyylikäs ja sirorakenteinen urheilukello. Se osaa seurata peräti 90 erilaista urheilu- ja kuntoilumuotoa. Lisäksi se seuraa esimerkiksi unenlaatua, veren happisaturaatiota (SpO2-taso), sydämen sykettä ja stressitasoa. Se hyödyntää myös PAI-terveydenseurantajärjestelmää. Kello on saatavana kolmella eri värillä.

ZEPP-SOVELLUS

Zepp-puhelinsovellus kerää ja analysoi monipuolisesti tietoa kellon käyttäjän hyvinvoinnista, liikuntasuorituksista ja terveydentilasta tekoälyn avulla. Zepp-kello toimii sovelluksen avulla myös älypuhelimen avustajana erilaisine sovellusilmoituksineen. Zepp-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.