360 Robot Vacuum Cleaner S9 -robottipölynimuri

360 Robot Vacuum Cleaner S9 on älykäs ja poikkeuksellisen tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Tilavan 4,2 desilitran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on kahden desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 150 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen yhdeksällä erilaisella karttatilalla. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa kolme tuntia tai 300 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla.

Älykästä imurointia ja moppausta

360 Robot Vacuum Cleaner S9 on kätevä siivousapulainen, jossa on yhdeksän erilaista karttatilaa. Yksinkertaisimmillaan imuri käynnistyy vain nappia painamalla. Pölynimurin voi myös ajastaa siivoamaan, kun se ei ole muiden tiellä. Imurissa on tilava 4,2 desilitran rikkasäiliö.

Moppauslaitteena se pesee tarvittaessa myös lattiapinnat vedellä kahden desilitran vesisäiliön ja moppausliinan avulla. Vesisäiliö riittää jopa 150 neliömetrin pesemiseen. Pesun kosteustason voi itse säätää sopivaksi kolmesta eri vaihtoehdosta.

Tyylikkään pyöreä

Pyöreän kiekon muotoinen 360 Robot Vacuum Cleaner S9 on halkaisijaltaan 350 millimetriä ja korkeudeltaan 100 millimetriä, joten se sopii melko ahtaisiin ja mataliin paikkoihin sujuvasti.

Puhdistaa lattiapinnat voimakkaalla imuteholla

360 Robot Vacuum Cleaner S9 poistaa vaivatta kaikenlaisen lian, kuten pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta. Imurissa on voimakas 2 650 pascalin (Pa) imuteho.

Poikkeuksellisen tarkka navigointi ja esteiden väistö

Sisäänrakennettujen 25 erilaisen LiDAR-, ultraääni- ja kosketusanturin avulla imuri osaa kartoittaa ympäristönsä poikkeuksellisen tarkasti ja liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä pehmein kosketuksin ilman, että kaataisi kevyitäkään tavaroita.

Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille

Robottipölynimuri ei putoa portailta tai muilta reunoilta älykkäiden anturiensa ansiosta. Se osaa myös ylittää enintään 20 millimetrin kynnykset, matot ja muut esteet. Näin imuri siirtyy huoneesta toiseen itsenäisesti.

Älypuhelinsovellus helppoon hallintaan

Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille. Imuria voi ohjata myös mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Hiljainen käyntiääni ja kahden tunnin akku

Imurin ladattava akku takaa jopa kolmen tunnin tai 300 neliömetrin imuroinnin. Se osaa myös ladata itsensä kesken siivouksen ja jatkaa kesken jäänyttä siivousta. Robottipölynimuri on myös hiljainen 55-67 desibelin käyntiäänellään, joka vaihtelee siivoustilan mukaan.

Jälleenmyyjät