360 Robot Vacuum Cleaner S7 -robottipölynimuri

360 Robot Vacuum Cleaner S7 on älykäs robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Tilavan, runsaan puolen litran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on 1,7 desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä lattiapinnat. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 100 minuuttia yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla.

Älykästä imurointia

360 Robot Vacuum Cleaner S7 on kätevä siivousapulainen, joka käynnistyy yksinkertaisimmillaan vain nappia painamalla. Pölynimurin voi myös ajastaa siivoamaan, kun se ei ole muiden tiellä. Imurissa on tilava 5,8 desilitran rikkasäiliö. Moppauslaitteena se pesee tarvittaessa myös lattiapinnat vedellä 1,7 desilitran vesisäiliön ja moppausliinan avulla.

Tyylikkään pyöreä

Pyöreän kiekon muotoinen 360 Robot Vacuum Cleaner S7 on halkaisijaltaan 350 millimetriä ja korkeudeltaan 100 millimetriä, joten se sopii melko ahtaisiin ja mataliin paikkoihin sujuvasti.

Puhdistaa lattiapinnat voimakkaalla imuteholla

360 Robot Vacuum Cleaner S7 poistaa vaivatta kaikenlaisen lian, kuten pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta. Imurissa on voimakas 2 650 pascalin (Pa) imuteho.

Väistää esteitä sujuvasti siivouksen aikana

Sisäänrakennettujen LiDAR- ja kosketusanturien avulla imuri osaa liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä pehmein kosketuksin ilman, että kaataisi kevyitäkään tavaroita.

Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille

Robottipölynimuri ei putoa portailta tai muilta reunoilta älykkäiden anturiensa ansiosta. Se osaa myös ylittää enintään 20 millimetrin kynnykset, matot ja muut esteet. Näin imuri siirtyy huoneesta toiseen itsenäisesti.

Älypuhelinsovellus helppoon hallintaan

Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Hiljainen käyntiääni ja 100 minuutin akku

Imurin ladattava akku takaa jopa 100 minuutin imuroinnin. Se osaa myös ladata itsensä kesken siivouksen ja jatkaa kesken jäänyttä siivousta. Robottipölynimuri on myös hiljainen 57-70 desibelin käyntiäänellään, joka vaihtelee siivoustilan mukaan.

Jälleenmyyjät