360 Robot Vacuum Cleaner S5 -robottipölynimuri

360 Robot Vacuum Cleaner S5 on älykäs robottipölynimuri, jossa on tilava puolen litran rikkasäiliö. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 90 minuuttia yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla.

Älykästä imurointia

360 Robot Vacuum Cleaner S5 on kätevä siivousapulainen, joka käynnistyy yksinkertaisimmillaan vain nappia painamalla. Pölynimurin voi myös ajastaa siivoamaan, kun se ei ole muiden tiellä. Imurissa on tilava 5,1 desilitran rikkasäiliö.

Tyylikkään pyöreä

Pyöreän kiekon muotoinen 360 Robot Vacuum Cleaner S5 on halkaisijaltaan 350 millimetriä ja korkeudeltaan 100 millimetriä, joten se sopii melko ahtaisiin ja mataliin paikkoihin sujuvasti.

Puhdistaa lattiapinnat voimakkaalla imuteholla

360 Robot Vacuum Cleaner S5 poistaa vaivatta kaikenlaisen lian, kuten pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta. Imurissa on voimakas 2 200 pascalin (Pa) imuteho.

Väistää esteitä sujuvasti siivouksen aikana

Sisäänrakennettujen LiDAR- ja kosketusanturien avulla imuri osaa liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä pehmein kosketuksin ilman, että kaataisi kevyitäkään tavaroita.

Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille

Robottipölynimuri ei putoa portailta tai muilta reunoilta älykkäiden anturiensa ansiosta. Se osaa myös ylittää enintään 20 millimetrin kynnykset, matot ja muut esteet. Näin imuri siirtyy huoneesta toiseen itsenäisesti.

Älypuhelinsovellus helppoon hallintaan

Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Hiljainen käyntiääni ja 90 minuutin akku

Imurin ladattava akku takaa jopa 90 minuutin imuroinnin. Se osaa myös ladata itsensä kesken siivouksen ja jatkaa kesken jäänyttä siivousta. Robottipölynimuri on myös hiljainen 57-70 desibelin käyntiäänellään, joka vaihtelee siivoustilan mukaan.