Laadukkaat ja monipuoliset robottipölynimurit

360 Smart Life Group keskittyy älylaitteiden ja IoT-ratkaisujen tutkimukseen, kehitykseen sekä innovointiin. Se on sitoutunut luomaan turvallisia ja tuotteita älykkääseen kotiin.

360 Robot Vacuum Cleaner S10

Poikkeuksellisen matala 360 Robot Vacuum Cleaner S10 on tekoälyohjattu ja erittäin tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Tilavan puolen litran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on 5,2 desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 100 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen millin tarkalla stereonäöllä. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa kolme tuntia tai 150 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla.

360 Robot Vacuum Cleaner S9

360 Robot Vacuum Cleaner S9 on älykäs ja poikkeuksellisen tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Tilavan 4,2 desilitran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on kahden desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 150 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen yhdeksällä erilaisella karttatilalla. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa kolme tuntia tai 300 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla.

360 Robot Vacuum Cleaner S7

360 Robot Vacuum Cleaner S7 on älykäs robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Tilavan, runsaan puolen litran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on 1,7 desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä lattiapinnat. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 100 minuuttia yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla.

360 Robot Vacuum Cleaner S5

360 Robot Vacuum Cleaner S5 on älykäs robottipölynimuri, jossa on tilava puolen litran rikkasäiliö. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 90 minuuttia yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella tai nappia painamalla.

360 Robot Vacuum Cleaner C50

Poikkeuksellisen pieni ja matala 360 Robot Vacuum Cleaner C50 on älykäs robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa. Tilavan puolen litran rikkasäiliön tilalle voi vaihtaa kolmen desilitran vesisäiliön, jolla voi pestä jopa 120 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen kahdeksalla erilaisella siivoustilalla. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 120 minuuttia tai 90 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla.
360Robot_App

360ROBOT-SOVELLUS

Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Apple App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.